Follow | Dashboard




Welcome!
You've stepped into my territory now!
My territory, my rules. Get it ?
Follow me on twitter : @Mighaa_
Syukran Jazilan for reading ❤

Navigation


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Images : Tumblr & We♥It
Sozai : Kawaii Box
Who Is She ?

Saturday, 24 December 2011 | 0 Comment(s). Leave me one?
                                                           bismillah ...


assalamualaikum.
saye tertarik untuk mnyertai contest oleh kak aimie diyanna 
bagi sesiape yg na mnyertai tekan sini   :)






Syarat - Syarat Penyertaan (Wajib dituruti) :
  1. Mesti mempunyai Blog dan Facebook
  2. Mesti menjadi Follower Blog aku (Aimie Diyanna)
  3. Mesti like Fanpage --> Aimie Diyanna <-- dan --> Latest Design <-- dan --> Hidayah Salle <- dan --> Pumpkins Butik <-- dan --> CoolShoppe Lens  <-- dan --> Fashionist Paradise <--(Mesti like/add Kerana kami adalah sponsor untuk hadiah kalian yaa)
  4. Nyatakan nama Facebook and Id Follower di ruangan comment bersama link entry contest korang if korang dah join nanti. Ia sebagai bukti korang ikut syarat je pun..

Cara - cara penyertaan (Wajib dituruti) : 

Buat satu entry di blog korang yang bertajuk  "Contest I'm just beautiful ME By Aimie Diyanna"
  1. Letakkan gambar korang yang korang rasa paling cantik/comel/cute dan yang sewaktu dengannya lah. Tak kesah pun berapa gambar. Dan ceritakan kenapa korang memilih gambar tu dan apa kenangan yang ada pada gambar tu.
  2. Buat 1 @ 2 perenggan dengan ayat atau apapun yang kreatif tentang Blog aku ni. (Bagus  atau tak bagus atau cantik atau buruk atau apa apapun pasal blog aku)
  3. Letakkan Banner aku yang di atas tu pada entry contest(wajib) dan sidebar Blog korang(tak wajib).
  4. LINK kan Banner/entry tersebut ke sini.
  5. Tag 3 orang sahabat Blogger anda dan pastikan mereka join jugak. haha
  6. Bila dah publish entry tu, teruss tinggalkan link entry korang tu dekat ruangan komen ni bagi memudahkan aku kenal dan pasti siapa yang dah join.
  7. Pemenang akan umumkan berdasarkan entry yang kreatif , simple dan memenuhi syarat seperti di atas :) dan pemilihan pemenang dan pemberian hadiah adalah muktamad.

    TARIKH TUTUP : 15 JANUARY 2012.



    baiklah, gambar kat bawah nie dua gambar yang telah saye pilih :




                                           




                                                               
                      


    saye memilih dua gambar nie kerana pada hari itu kami sekeluarge merancang untuk pergi ke Wet World Shah Alam.gambar yg pertame,  saye berade di tempat letak kereta sementare mnunggu ayah saye bersiap. manakala gambar kedua saye berade kat dalam kereta selepas habis bermandi - manda di Wet World. mase touh dalam perjalanan balik ke rumah. itu sahaje cerite di sebalik dua gambar nie  :)

    -------------------------------------------------------------------------------

    pendapat saye mengenai blog kak aimie diyanna ialah saye rase susunan blog kak aimie kemas. saye rase kak aimie boleh cantikkan lagi header kak aimie. mungkin itu sahaje pendapat saye mengenai blog kak aimie.

    -------------------------------------------------------------------------------

    saye tag :

    fatin nadiah :)
    nurul aishah :)
    siti zulaikha :)


0 Comments:

Post a Comment


Older post / Newer Post

© 2012 - Who Is She ? - All rights reserved