Follow | Dashboard




Welcome!
You've stepped into my territory now!
My territory, my rules. Get it ?
Follow me on twitter : @Mighaa_
Syukran Jazilan for reading ❤

Navigation


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Images : Tumblr & We♥It
Sozai : Kawaii Box
Who Is She ?

Friday, 9 December 2011 | 0 Comment(s). Leave me one?
                                            bismillah ..

assalamualaikum.
saye sbnarnye ta bersedia lagi na menceritekan mengenai kisah percintaan zaman remaje saye,
tapi kawan saye SITI NUR FAZLYN, na tahu mengenai cerite selanjutnye, HAHA

so, saye pown berfikir2, na update ke ta nak ? 
hm, bile2 la ea, kalau saye da bersedia, :D
maybe the next post,  HAHA
malu kot ?   :/

jadi hari nie saye na update psal kluarge saye yg tercinte <3
minggu lpas ayah saye bawak kami sekeluarge ke wet world !   #ecxited
baru ayah saye na beli tiket, dah hujan,
ayah kate dngan mak saye 'nak masuk jugak ke ?'
mak kate 'masuk jela'

so hujan2 pown masuk jela,
hujan2 pown bole mandi lagi,
tibe2 hujannye jadi lebat pulak, siap ade petir lagi,
jadi kiteorang pown berhenti skejap ^^
tapi bak kate orang, hujan itu rahmat ALLAH   :)

adela dalam due jam tak bole mandi,
but finally hujan pown berhenti,
so apalagi, sambungla, HAHA

dalam pkul 4 macam touh kitorang da bertolak na balikla kan,
tetibe ayah ajak pergi muziam Shah Alam pulak,
yg sebelah perpustakaan besar touh,
tapi sebelum touh kite makan dulu  :D

  
 gambar nie agak gelap sikit,
mase nie dekat dalam muzium :)
adik yg tangkapkan gambar nie, #MUHAMMAD ISKANDAR
ta ramai orang, sebab mase kiteorang jalan2 nie hari biase, hari Khamis,
mak dengan ayah saye ambil cuti  :)

tapi jlan2 kali nie ta brape nak seronok sebab tak ade abg dgn kakak saye,
mesti bertambah meriah kalau mereka ade  :/
so mungkin sampai disini sahaje saye update blog,
the next post is about .. just wait ! #HAHA



rindu dekat kakak saye, #NURUL AISHAH BADRUL HISHAM
rindu  sahabat saye, #NURFATIN NADIAH ASPANDI
                              #SITI NUR FAZLYN FARAUDI


#keputusan PMR  >.<'

0 Comments:

Post a Comment


Older post / Newer Post

© 2012 - Who Is She ? - All rights reserved