Follow | Dashboard




Welcome!
You've stepped into my territory now!
My territory, my rules. Get it ?
Follow me on twitter : @Mighaa_
Syukran Jazilan for reading ❤

Navigation


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Images : Tumblr & We♥It
Sozai : Kawaii Box
Who Is She ?

Saturday, 11 February 2012 | 5 Comment(s). Leave me one?

  
                                       assalamualaikum earthling  :)

agak lama kite ta update blog, dari tahun baru cine. banyak sangat aktiviti kat sekolah, ditambah lagi dengan homework yg cikgu bagi. ta ade masa. tapi facebook boleh bukak, haha! macam skolah lain, sekolah kite buad kejohanan merentas desa. merentas desa tahun nie agak ta seronok sikit, sebab kawan baik kite ta datang kan, tapi kawan2 yg lain datang mcam dayah, elmira, syai and pieqa, tapi korang bukan kenal pon kan ? buat penat je taip banyak2. hihi. ala, ta menang pon, kebanyakan budak2 melayu jalan jew, sambil cuci mate. tapi kite dengan elmira lari bersungguh - sungguh! cewahh! haha! sampai syaidatul pon ta dpat na kejar, dayah dengan pieqa ta lari, dieorang duduk kat skolah, jadi petugas  :) psal siape kite crite nie, ala, buad - buad paham jew la ea, haha! lpas habis merentas desa, ade penyampaian hadiah, rumah ungu/ ametis yg jadi juara, yg dpat markah tertinggi sbb rmai plajar yg mnang. kite rumah biru/ nilam. rumah sukan nilam nie dpat nombor last skali, nombor 5. haha! biase, plajar2 rumah nilam2 nie malas na lari  -_-'' balik skolah pkul 1.20 ptang mcam biase. balik skolah tros pergi dapur, nampak mak kite tengah mnangis, mak kite kate na pergi melake, akak kite belajar dekat uitm melake, akak kite masuk hospital sebab sesak nafas, kakak kite pon dulu pnah masuk hospital sbb sesak nafas, skarang nie ta tahula mcam mane. doakanlah kakak kite cepat sembuh ea  :')  insyallah kakak kite akan sembuh. amin.. let's hope for the best. assalamualaikum.

5 Comments:

Blogger Are-Tien said...

kesian nye...sedih-.- walaupun aq x rapat dgn kakak ko,,aq sedih kot.. aq doakan yg terbaik untuk kakak ko..oky,,,don't sad2.. =.=
dan juga family ko..

11 February 2012 at 04:17  
Blogger NURUL AMIRA BINTI BADRUL HISHAM said...

tahu ta pe. thanks patin, aku pon sbnarnye na nangis kot. tapi tahan je :') insyallah cpat sembuh. amin!

11 February 2012 at 06:06  
Blogger Che Izwa said...

Semoga kakak awak cepat sembuh yaa (: InsyaALLAH. Aminn.

11 February 2012 at 06:59  
Blogger NURUL AMIRA BINTI BADRUL HISHAM said...

This comment has been removed by the author.

11 February 2012 at 07:07  
Blogger NURUL AMIRA BINTI BADRUL HISHAM said...

che izwa, trime kasih! :') insyallah. amin!

11 February 2012 at 07:12  

Post a Comment


Older post / Newer Post

© 2012 - Who Is She ? - All rights reserved