Follow | Dashboard




Welcome!
You've stepped into my territory now!
My territory, my rules. Get it ?
Follow me on twitter : @Mighaa_
Syukran Jazilan for reading ❤

Navigation


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Images : Tumblr & We♥It
Sozai : Kawaii Box
Who Is She ?

Friday, 6 April 2012 | 4 Comment(s). Leave me one?





                                                           Assalamualaikum.
                                                  Tarik nafas, hembus nafas.
                                      بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم  

Hm. Alhamdulillah. Saya dah buang facebook account. Sebab ape ? Saye pon ta tahu. Rase mcam dah malas . Sejak bace buku psal kebaikan dan keburukan facebook, kawan saye punye buku, saye rase mcam ta berfaedah saye ade facebook. Membuang masa dan melalaikan. Zaman sekarang, kalau ta ade facebook je, orang kate kuno. Right ? It's okay larh orang na kate saye kuno ke, ape ke ? Yang penting saye rase selamat. Tapi semua data dan gambar yang saye masukkan kat facebook ta hilang, facebook akan simpan.Ta tahu la betul ke ta. Orang yang kate. Saye rase betul. Saye dah padam semua gambar dan lain-lain larh. So, mulai sekarang, saye hanye akan bukak twitter atau blog jela. hihi. Hm, ta dapat la na chat ngan capital A dekat facebook. I'm sorry capital A. Terime Kasih Allah. Assalamualaikum.

4 Comments:

Blogger Are-Tien said...

ouh yeke..hurm,,kite pun rase mcm tu..lame2 bosan dgn fb...hurmm..apepun kite na bg tahu yg kite dh byrkan habis duit bku tasawwur awak..kite rase mcm na diactive je fb kite tu,,sbb nanti banyak kerja sekolah ta siap..hehe

6 April 2012 at 23:40  
Blogger NURUL AMIRA BINTI BADRUL HISHAM said...

ouh. dah bayarkan ea ? nnti aku bayar balik ;)

7 April 2012 at 00:09  
Blogger Are-Tien said...

haha...ta payh la byr tergesa2..byr lmbt2 sudaa

7 April 2012 at 00:11  
Blogger NURUL AMIRA BINTI BADRUL HISHAM said...

haha. okay. hikhik

7 April 2012 at 07:18  

Post a Comment


Older post / Newer Post

© 2012 - Who Is She ? - All rights reserved