Follow | Dashboard




Welcome!
You've stepped into my territory now!
My territory, my rules. Get it ?
Follow me on twitter : @Mighaa_
Syukran Jazilan for reading ❤

Navigation


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Images : Tumblr & We♥It
Sozai : Kawaii Box
Who Is She ?

Saturday, 2 February 2013 | 0 Comment(s). Leave me one?
 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

 Assalamualaikum bloggers !
Hai. Alhamdulillah saye dh lulus ujian komputer untuk lesen. Syukur yg teramat sangat. Hanya Allah S.WT sahaja lahh yg tahu perasaan saye nie. Saye dapat 46/50. Tak percaye rasenye. Hihihi. Lepas je lulus, terus call ayah. Nak menangis rase nye. Banyak dh saye buad latihan. Tak sia- sia usaha saye. Pada hari yg same jugak, saye ade pendaftaran tuition. Wajib hadir dengan ibu bape. Sebab tuition rakyat. So, tak dapat pergi. Sedih sebenarnye tak dpat pergi. Tapi nk buad mcam mane. Mungkin ade hikmah di sebalik ape yg berlaku.


Kawan baik saye, Patin ade bagi saye contoh soalan untuk ujian komputer nie. Soalan dia kebanyakannye same dengan ape yg saye jwb mase ujian komputer yg sebenar. Soalan nie kene buad dekat komputer atau laptop. Markahnye berbeza dengan yg ujian yg sebenar. Sebab gune peratusan. Kalau ujian komputer yg sebenar, just tertulis ? / ? . So, saye pon try lahh buad banyak kali. First time try, saye gagal. Just dapat 82%. Tapi lepas saye dh try banyak kali, akhirnya lulus. Dapat 86%. Sampai dpt 100% pon ade. Hahaha. Kalau buad banyak kali, kite dh tahu jwapannye mane satu. Rahsia nak lulus ujian komputer nie senang je, buad banyak kali latihan.





2 February 2013. A date to remember. Lulus ujian komputer L. Hihihi. Cube tengok masa saye buad contoh ujian yg kwan saye bagi nie, pukul 11.24 malam. Padahal esoknya nak kene bangun pepagi. Tapi sebab nk lulus, bekorban masa sikit. Saye pergi ambik test komputer nie berpakaian serba putih. Perasaan mase touh sangat lahh cuak! Nk makan pon takde selera. Bila name dipanggil je, perasaan berdebar- debar nie mcm nk ambik keputusan PMR je. Hahaha.


Lepas dh jawab semua soalan touh, nk click tengok keputusan tapi tak berani. Sebab takut kecewa.Tapi lepas click je, tengok markah, 46/50. Alhamdulillah. Lega yg teramat sangat. Mase nk keluar touh, sebenarnye nk senyum je, tapi cover sikit. Sebab dkt keluar ramai orang. Hahahaha. Ape- ape pon, syukur kehadrat illahi sebab saye dh lulus. Lepas nie, nk ambik lesen P pulak. Mudah- mudahan lulus jugak. Amin.


Boleh lahh lepas nie merempit pergi sekolah naik motor. Hahahaha. Ececeh, macam berani je. Tengok lahh dulu, mintak kebenaran mak dengan ayah. Hihi. Kalau bagi, boleh lahh. Kalau tak, naik bas je lahh pergi sekolah.  Bagi yg nk ambik ujian komputer untuk lesen, good luck! Nanti korang mesti rase ape yg saye rase nie. Perasaan cuak, takut semua ade. Hihi. Banyakkan buad latihan. Maybe itu sahaja lahh post untuk kali nie. Assalamualaikum !


P/s: Mohon maaf atas segala kesilapan yang berlaku. Yang baik datang daripada Allah, yang kurang itu datang daripada kelemahan diri saya sendiri. Mohon seribu kemaafan kepada semua.


0 Comments:

Post a Comment


Older post / Newer Post

© 2012 - Who Is She ? - All rights reserved